Je bent hier:

Bezoek het museum tijdens Noordwijk Kindercultuurmaand!

De campagne ‘Ga je mee op reis’ is ontwikkeld door de gemeente Noordwijk en Noordwijk Marketing met als doel kinderen uit de gemeente Noordwijk en de regio kennis te laten maken met het culturele aanbod in Noordwijk en Noordwijkerhout en het aantal bezoekers te verhogen. De musea, culturele instellingen en verenigingen zijn enthousiast aangehaakt met veel leuke activiteiten en extra’s, zoals workshops en de mogelijkheid om kennis te maken met culturele verenigingen.

Plattegrond

De basis is een prachtige plattegrond met daarop de musea en culturele instellingen aansprekend in beeld gebracht. Elk kind dat een van deze bezoekt, ontvangt daar een sticker. Met 4 stickers op de plattegrond kunnen de kinderen naar VVV Noordwijkerhout of VVV Noordwijk om daar een verrassing op te halen. De vernieuwde plattegrond is vanaf volgende week verkrijgbaar bij VVV Noordwijk en VVV Noordwijkerhout. Meer informatie over de verschillende activiteiten tijdens de Noordwijk kindercultuurmaand in oktober 2023 zijn te vinden op www.noordwijk.info/uitagenda.

Museum Engelandvaarders doet natuurlijk mee!

De plattegrond is ook bij ons af te halen. Nadat je het museum hebt bezocht, of nog leuker: nadat je met je broer, zus, vrienden op vriendinnen de game hebt gespeeld, ontvang je een bon voor een gratis ijsje bij IJssalon Likkie.