Gastvrouw/heer Museum Engelandvaarders

Taakomschrijving

Je ontvangt gasten in het museum (gevestigd in een bunker) met een koffiecorner en een museumwinkeltje. Verkoop van kaartjes, souvenirs en koffie/thee, het informeren van de bezoekers en opstarten (o.a. opmaak kassa) en afsluiten van het museum zijn de meest voorkomende activiteiten. Daarnaast het ontvangen van groeps-en schoolbezoeken. We streven ernaar dat je samen met een collega vrijwilliger de werkzaamheden verricht. 

Zie ook onze vernieuwde website: www.museumengelandvaarders.nl voor een volledige indruk van het museum.

Meerwaarde vrijwillige inzet

Je vrijwillige inzet geeft de bezoekers een fijn gevoel zodat ze met veel voldoening terugkijken op het bezoek en het ook van harte willen aanbevelen bij familie, vrienden en bekenden.

Benodigde kennis en vaardigheden

Beheersing van de Nederlandse taal; bij voorkeur aangevuld met Duits en/of Engels gezien het internationale karakter van onze bezoekers. Het werken met de kassa vraagt daarnaast om accuraatheid.

Voorwaarden

Je bent enthousiast, hebt een vriendelijke uitstraling en bent geïnteresseerd in het onderwerp. Je vindt het leuk om met collega vrijwilligers het museum blijvend te verbeteren. Vrijwilligers wonende buiten Noordwijk komen in aanmerking voor een reiskostenvergoeding.

Tijdsinvestering

Dag(deel) en tijd in overleg.

Reageren op deze advertentie

Museum Engelandvaarders

tav Ada Bulk

Bosweg 15

2202 NX Noordwijk

Info@museumengelandvaarders.nl

071-3619773